Sen se stává skutečností!

Dnes odlétám do Izraele, kde se v krásném městě Holonu bude konat Mistrovství Evropy v moderní gymnastice. A já se ho zúčastním jako členka juniorské reprezentace České republiky! Pojedu s paní trenérkou a dvěma kamarádkami z reprezentace Alinou a Denisou H.

Gabriela Trnková moderní gymnastika - poslední trénink před Mistrovstvím Evropy v Holonu

Dnes jsme s kamarádkami z mého klubu SKP MG Brno Deniskou, která si doléčuje zranění, a Nikolkou, která bude reprezentovat ČR jako členka seniorské společné skladby, absolvovaly poslední trénink, další už bude v Izraeli.

 

Pořád nemůžu uvěřit tomu, že se mi splní jeden z mých snů!

Naše cesta (a píšu naše, protože to není jen můj úspěch, ale také úspěch spousty dalších lidí, paní trenérky, mojí rodiny, kamarádek i sponzorů) začala už více jak před rokem, po Mistrovství ČR v kategorii Naděje starší. To jsem s přehledem vyhrála a byla spolu s dalšími nadějnými gymnastkami zařazena do širšího výběru pro toto ME. Už to pro mě byl obrovský úspěch a přesto, že jsem doufala a dál trénovala, nemyslela jsem si, že je moc pravděpodobné, že bych se do tříčlenného týmu dostala. Navíc přechod do kategorie Juniorky je vždycky velkou zkouškou, a já měla závodit s o dva roky staršími gymnastkami! I díky podpoře mé rodiny a paní trenérky jsem ale postupně zjišťovala, že o reprezentační teplákovku můžu opravdu bojovat už letos. Jednou z hlavních favoritek ale dlouho byla moje kamarádka z oddílu Deniska, která si ale bohužel před Mistrovstvím České republiky v juniorkách poranila nohu, a startovat tak nemohla. Pro nás ostatní gymnastky se tak otevřela možnost získat toto uvolněné místo. Jsem moc ráda, že jsem díky svému výkonu na tomto Mistrovství, kde jsem získala bronzovou medaili, i stabilně dobrým výsledkům na mnoha kontrolních závodech nastoupila na reprezentační místo Denisky.

Moc děkuji všem, kteří mě podporují, a pomáhají mi dělat sport, který miluju, nejlíp, jak dokážu! ❤

Více informací o ME v Holonu se dočtete tady . Zatím nevím, kde bude možné sledovat závod živě, ale hned, jak to budu vědět, budu sdílet! 🙂 Držte nám prosím pěstičky.

Napsat komentář